вторник, 18 мая 2010 г.

Якщо ми маємо справу з Sape, як купувати посилання?

Методів просування блогу багато, але все-таки я також упевнений, що покупку посилань в Sape, багато блогери не ігнорують, і іноді докуповують кілька ссилочек для просування за ключовими словами. Адже не тільки Блогун, у нас в за пазусі живе;)

Вплив покупних посилань на ранжирування та їх ефективність з точки зору передачі параметра ТІЦ, дещо змінилися після введення алгоритмів Яндекса АГС і Снежинськ, але все-таки деякі посилання робітники і будуть працювати для потрібних ключових слів.

Інша справа - якими повинні бути посилання для Sape? ... І які майданчика підбирати для розміщення цих посилань?

У даний момент нас цікавить максимальний результат, а отримати його зараз від Sape, не так то просто. Навіть будь-який автоматичний сервіс вам може відповісти те, що посилання працюють, але наскільки ефективно вони працюють - НІ!

Спочатку, я хочу навести короткий план щодо купівлі посилань, по якому я працюю з біржею посилань Sape.
Як складати ключові слова для Sape посилань?

Припустимо, ми хочемо просунутися по ключовому слову - оптимізація Wordpress.

* По-перше, нам потрібно створити навколишні тексти і анкор для майбутніх покупних посилань.

* По-друге, розділити анкор на ключові слова з точним входженням по просувається ключу, і з розведеним входженням. Приблизно фіфті фіфті 50/50.

* Дивимося приклад точного входження ключового слова в оточенні околоссилочного тексту: «Правильна оптимізація Wordpress під запити відвідувачів»

* Дивимося приклад розбавленого входження ключових слів: «Вам необхідна якісна оптимізація Wordpress під пошукові системи»

Ось приблизно так має виглядати це на прикладі, і поділивши наявний бюджет для покупки посилань у Sape навпіл, ми отримаємо тексти з анкор 50/50.

Текст, який буде оточувати посилання можете робити в принципі будь-який, головне щоб він був по темі і бажано не повторював ключових слів в анкор - для більшої природності. Так менше посилань потраплять за фільтр, і не будуть ігноруватися Яндексом.


Вибір майданчиків Sape для розміщення посилань



Тут комбінацій безліч, і ідеальний варіант знайти складно, але можна. Не будемо забігати надто високо, і намагатися купити жирні місця за низькою ціною - цього вам все одно не вдасться зробити.

Адже Sape - це той же ринок, де є продавці і покупці. У свою чергу продавці хочуть впарити товар дорожче, а покупці придбати його як можна дешевше:)

Автоматика в біржі працює і буде природно, якщо ми скористаємося фільтром для вибору майданчиків під посилання.

* Беремо домени другого рівня, що знаходяться в індексі обох пошукових систем.

* Бажано, підбирати майданчика для розміщення з віком домену більше 1 року.

* Дуже добре буде, якщо домен буде знаходитися в трастових каталогах Яндекса і Дмоз - але це в ідеалі.

* Купувати посилання з 3 рівнем вкладеності - це довго індексується, і поки залишимо на наступну закуску, тому ми будемо брати посилання тільки з 2 рівня вкладеності.

* Підійдуть всі майданчики з ТІЦ від 20 до 100, все залежить від розміру вашого бюджету на просування.

* PR від 1 до 2 - цілком достатньо, хоча з ТІЦ = 80-100 можна брати і з нульовим PR для економії бюджету.

* Обмежимо собі бюджет - максимальною ціною за посилання в районі 25-30 рублів.

* Тематика майданчиків для розміщення в ідеалі схожа, але й іншими не варто гидувати, тому що можна знайти більш дешеві пропозиції з більш високими пузомеркамі.

* Через тижнів 3 всі наші куплені посилання в Sape, мають бути проіндексовані Яндексом, що можна перевірити в панелі управління Sape. В іншому випадку знімаємо заявку і шукаємо інший майданчик.

Думаю, що даного прикладу буде достатньо для новачків, щоб почати працювати в плані просування за ключовими словами з Sape.

Якщо виникнуть які-небудь питання, завжди з радістю відповім на них в коментарях.

Комментариев нет:

Отправить комментарий